Privacy Policy

Γενικά

Η Εταιρεία "ATALANTA MARINE", η οποία εδρεύει στην οδό Ιωσηφίδου 3, Ελληνικό 167 77 είναι ο νόμιμος κάτοχος και διαχειριστής αυτής της Ιστοσελίδας.

Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους Όρους και Προϋποθέσεις πριν κάνετε χρήση αυτής της ιστοσελίδας. Η χρήση αυτής της ιστοσελίδας δηλώνει τη συγκατάθεσή σας να δεσμευθείτε με αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις.

Ορισμοί

  • Όπου "Εμείς"/"Εμάς", εννοείται η Εταιρεία " ATALANTA MARINE ".
  • Όπου "Χρήστης", εννοείται κάθε επισκέπτης της Ιστοσελίδας.
  • Όπου "Δικαιούχος" εννοείται η εταιρία δημιουργός της ιστοσελίδας και όλων των περιεχομένων σ΄αυτή Στοιχείων, ή νόμιμος χρήστης όσων από τα Στοιχεία αυτά δεν αποτελούν πρωτότυπα πνευματικά δημιουργήματά της.

Προστασία Δεδομένων ATALANTA MARINE

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων διέπεται και ερμηνεύεται σύμφωνα με τους νόμους και οποιεσδήποτε άλλες υποχρεωτικές ενέργειες προβλέπονται από τη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εφαρμόζουμε την παρακάτω Πολιτική, έχοντας ως προτεραιότητα την προστασία και εμπιστευτικότητα των πελατειακών και προσωπικών δεδομένων:

Θα διατηρήσουμε τις προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε σε αυτή την ιστοσελίδα στην πελατειακή μας βάση δεδομένων έτσι ώστε να μπορέσουμε να παρέχουμε και να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε σε εσάς, καθώς και να σας ενημερώσουμε για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας, σε περίπτωση που εγγραφείτε στα newsletters. Τα πελατειακά δεδομένα ενδέχεται να περιλαμβάνουν και τα προσωπικά στοιχεία που δίνονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Τα προσωπικά σας στοιχεία δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλο σκοπό, εκτός αν μας έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας.

Δικαιώματα υποκειμένων

Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης, σε συνέχεια αιτήματός σας, ώστε να ενημερωθείτε για τα δεδομένα σας που διατηρούμε και για το κατά πόσο ή όχι τα προσωπικά σας δεδομένα υφίστανται επεξεργασία. Επιπλέον, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την επικαιροποίηση των ανακριβών προσωπικών σας δεδομένων.

Καθώς και εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις του Νόμου, έχετε το δικαίωμα να:

  • Εναντιωθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων,
  • Ζητήσετε να διαγραφούν τα προσωπικά σας δεδομένα,
  • Αιτηθείτε τη φορητότητα των δεδομένων σας,
  • Ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων σας

Επικοινωνία με ATALANTA MARINE

Για οποιοδήποτε αίτημα σχετικό με την επεξεργασία των δεδομένων σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail στο: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας ή το όνομα της εταιρείας σας. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά καλώντας τον αριθμό 2109910722 ή ταχυδρομικά, Ιωσηφίδου 3 Ελληνικό, Τ.Κ. 16777
Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι θίγεται κατά οποιονδήποτε τρόπο η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να προσφύγετε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:
Ταχυδρομική Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα
Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 210 6475600
Fax: +30 210 6475628
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Τι Δεδομένα Συλλέγει η ATALANTA MARINE;

  • IP διευθύνσεις: Οι IP διευθύνσεις συλλέγονται όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα της Εταιρείας "ATALANTA MARINE ". Έτσι αναγνωρίζεται ο Internet πάροχός σας (Internet Service provider – ISP). Η Εταιρεία συλλέγει και χρησιμοποιεί τις IP διευθύνσεις για εξαγωγή στατιστικών επισκεψιμότητας.
  • Cookies: Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί την τεχνολογία με τον διεθνή όρο "cookie". Τα "cookies" είναι κρυπτογραφημένη αλληλουχία κειμένου την οποία τοποθετεί η Ιστοσελίδα στον υπολογιστή του χρήστη. Χρησιμοποιούνται συνήθως για να αναγνωρίζει ο Server που φιλοξενεί την ιστοσελίδα, τους επισκέπτες, όταν επιστρέφουν στην ίδια ιστοσελίδα. Επίσης, τα cookies χρησιμοποιούνται για να μετρούν τη χρήση των διαφόρων σελίδων της ιστοσελίδας μας και να μας βοηθούν να τη διαμορφώνουμε ανάλογα με της ανάγκες σας για πρόσβαση.
    Τα cookies τα οποία χρησιμοποιούμε είναι προσωρινά "session" cookies. Τα προσωρινά (session) cookies αποθηκεύονται προσωρινά σαν αρχεία στον υπολογιστή σας αλλά διαγράφονται αυτόματα, όταν κλείσετε τον browser ή φύγετε από την ιστοσελίδα https://www.atalantamarine.com/. Μπορούν επίσης να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τον χρήστη και τις κινήσεις του στο site μας. Δεν χρησιμοποιούμε cookies για να αποσπάσουμε πληροφορίες σχετικά με την επισκεψιμότητά σας σε άλλες ιστοσελίδες, ή για εξακρίβωση προσωπικών στοιχείων. Τα cookies δε διαφθείρουν και δε βλάπτουν τον υπολογιστή, προγράμματα ή αρχεία του υπολογιστή σας.
    Τα Web Analytics Cookies, από τους συνεργάτες μας Google, μας επιτρέπουν να παρακολουθούμε την αλληλεπίδραση των πελατών εντός του ισότοπου. Αυτά μας δίνουν πολύτιμες πληροφορίες που μας επιτρέπουν να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα. Αυτά τα cookies δεν αποθηκεύουν προσωπικά στοιχεία όπως κάνουν άλλες ιστοσελίδες και βασίζονται αποκλειστικά στο ιστορικό περιήγησης.

Απενεργοποίηση και Διαγραφή Cookies

Όλα τα προγράμματα περιήγησης στο διαδίκτυο σας επιτρέπουν να περιορίσετε τη διακίνηση cookies ή να απενεργοποιήσετε τα cookies μέσα από τις ρυθμίσεις ή τις επιλογές του browser σας. Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να γίνει αυτό, είναι διαφορετικά για κάθε πρόγραμμα περιήγησης. Μπορείτε να βρείτε οδηγίες στο μενού ‘‘Βοήθεια’’ του προγράμματος περιήγησης σας.

Μέσα από το πρόγραμμα περιήγησης, μπορείτε να δείτε επίσης τα cookies που υπάρχουν στον υπολογιστή σας, να διαγράψετε τα ατομικά, ή να πραγματοποιήστε εκκαθάριση όλων αυτών.

Τα cookies είναι απλά αρχεία κειμένου έτσι ώστε να μπορείτε να τα ανοίξετε και να διαβάσετε το περιεχόμενο τους. Τα στοιχεία στο εσωτερικό τους είναι συχνά κρυπτογραφημένα ή εμφανίζουν έναν αριθμητικό κωδικό που αντιστοιχεί σε μια περιήγηση στο διαδίκτυο. Έτσι συχνά δεν έχουν κάποιο νόημα εκτός από την πληροφορία της ιστοσελίδας που το έγραψε.

Πρόσβαση στα Προσωπικών Δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε επεξεργάζονται μόνο από τους υπαλλήλους της ATALANTA MARINE. Επίσης, πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα έχουν οι εταιρείες που μας παρέχουν υπηρεσίες φιλοξενίας (hosting), καθώς και διαφημιστικές εταιρείες, που αναλαμβάνουν την προώθηση της εταιρίας μας μέσω αποστολής Newsletter.

Χρόνος Διατήρησης Προσωπικών Δεδομένων

Τα προσωπικά σας δεδομένα, που λαμβάνουμε στα πλαίσια της επικοινωνίας σας μαζί μας, θα διατηρηθούν για όσο χρόνο απαιτείται για την διαχείριση του αιτήματος ή του ερωτήματός σας και ανάλογα με τον σκοπό και την φύση της εκάστοτε επικοινωνίας.

Η Δέσμευσή μας για τα Προσωπικά Δεδομένα

Η ασφάλεια των προσωπικών σας πληροφοριών είναι σημαντική για εμάς, επομένως προστατεύουμε τις πληροφορίες και τα δεδομένα που δίνετε στην Ιστοσελίδα μας με Secure Socket Layer (SSL), το οποίο είναι ένα τεχνολογικό λογισμικό κρυπτογράφησης.

Ακολουθούμε την πρότυπη βιομηχανική διαδικασία για την προστασία των προσωπικών πληροφοριών και προσωπικών δεδομένων που υποβάλλονται σε εμάς, τόσο κατά τη διάρκεια της μετάδοσης αυτών αλλά και τη στιγμή της παραλαβής τους. Επιβάλλουμε στους τρίτους συνεργάτες μας που έχουν πρόσβαση στα στοιχεία σας την υποχρέωση να τηρούν αντίστοιχα μέτρα και δεσμεύονται να επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα τηρώντας τη νομοθεσία και σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες μας. Ωστόσο, καμία μέθοδος της μετάδοσης μέσω του Διαδικτύου, ή μέθοδος ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι 100% ασφαλής. Ως εκ τούτου, ενώ χρησιμοποιούμε τα βέλτιστα μέσα για να προστατεύσουμε τις προσωπικές πληροφορίες σας, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλεια.

Συμφωνητικό Χρήσης της Ιστοσελίδας

Οι Χρήστες της Ιστοσελίδας atalantamarine.com παρέχουν τη συγκατάθεσή τους στην Εταιρεία "ATALANTA MARINE” να χρησιμοποιηθούν τα ως άνω προσωπικά τους στοιχεία κατά τον ανωτέρω περιγραφόμενο τρόπο.

Δικαίωμα Ιδιοκτησίας

Όλα τα λογότυπα, τα δικαιώματα δημιουργού, τα δικαιώματα της βάσης δεδομένων και άλλα πνευματικά δικαιώματα του υλικού αυτής της Ιστοσελίδας (όπως επίσης η δομή και ο σχεδιασμός της) μαζί με τον πηγαίο κώδικά του, ανήκουν αποκλειστικά στην δικαιούχο ή/και στους νόμιμα αναγραφόμενους συνεργάτες, εκτός και αν ρητά αναγράφεται κάτι διαφορετικό. Χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδειά μας, δεν επιτρέπεται η εν μέρει ή εξολοκλήρου αντιγραφή, τροποποίηση, μεταβολή, έκδοση, εκπομπή, διανομή, πώληση ή μεταφορά οπουδήποτε υλικού αυτής της Ιστοσελίδας ή του πηγαίου κώδικά του . Ωστόσο, τα περιεχόμενα αυτής της Ιστοσελίδας μπορούν να φορτωθούν σε υπολογιστή, να εκτυπωθούν ή να αντιγραφούν για προσωπική σας μη εμπορική χρήση.

Αποδεκτή Χρήση

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε αυτή την Ιστοσελίδα αν είστε σύμφωνοι με τους Όρους και Προϋποθέσεις και, σε οποιαδήποτε περίπτωση, για νόμιμους και θεμιτούς σκοπούς. Αυτό συμπεριλαμβάνει τη συμμόρφωση με όλους τους ισχύοντες νόμους, κανονισμούς και κώδικες του Ελληνικού κράτους ή οποιασδήποτε άλλης δικαιοδοσίας κατά την πρόσβασή και παραμονή σας σ΄ αυτή την Ιστοσελίδα.

Συγκεκριμένα, συμφωνείτε ότι δεν θα:

  • καταχωρήσετε, διαβιβάσετε ή διαδώσετε σε αυτήν ή μέσω αυτής της Ιστοσελίδας οποιαδήποτε πληροφορία, η οποία ενδέχεται να είναι επιζήμια, άσεμνη, δυσφημιστική ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο παράνομη,
  • χρησιμοποιήσετε αυτή την Ιστοσελίδα κατά τρόπο προκαλούντα ή δυνάμενο να προκαλέσει παραβίαση των δικαιωμάτων άλλων,
  • χρησιμοποιήσετε κάποιο λογισμικό, φόρμουλα ή συσκευή για να επέμβετε ή να προσπαθήσετε να επέμβετε ηλεκτρονικά ή χειροκίνητα στην οργάνωση ή στην λειτουργικότητα αυτής της Ιστοσελίδας. Αυτό περιλαμβάνει αλλά δεν περιορίζεται στη διάθεση αρχείων που περιέχουν παρεφθαρμένες πληροφορίες ή ιούς, με οποιοδήποτε τρόπο,
  • καταστρέψετε, μεταβάλλετε ή επέμβετε στην τελική μορφή αυτής της Ιστοσελίδας ή στον πηγαίο κώδικά της,
  • ενεργήσετε με τρόπο που θα επιβάλλει υπερβολική ή δυσανάλογα μεγάλη επιβάρυνση σε αυτή την Ιστοσελίδα ή στη σχετική υποδομή της;
  • αποκτήσετε ή προσπαθήσετε να αποκτήσετε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, με οποιοδήποτε τρόπο, σε κάποιο από τα Δίκτυα μας.

Αλλαγές στην Ιστοσελίδα

Μπορεί να κάνουμε βελτιώσεις ή αλλαγές στις πληροφορίες, υπηρεσίες, προϊόντα και στο υπόλοιπο υλικό αυτής της Ιστοσελίδας, ή να τερματίσουμε αυτή την Ιστοσελίδα, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Επίσης, μπορεί να τροποποιήσουμε αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, και αυτές οι τροποποιήσεις θα είναι ενεργές από τη στιγμή που θα δημοσιοποιηθούν σε αυτήν τη Ιστοσελίδα. Στις περιπτώσεις αυτές η συνέχιση της εισόδου σας ή της χρήσης αυτής της Ιστοσελίδας θα δηλώνει την εκ μέρους σας αποδοχή των τροποποιημένων Όρων και Προϋποθέσεων.

Σύνδεση με Άλλες Ιστοσελίδες/Ηλ. Διευθύνσεις

Η Ιστοσελίδα της " ATALANTA MARINE " παρέχει απευθείας πρόσβαση σε άλλες ιστοσελίδες ή/και ηλεκτρονικές διευθύνσεις. Η Εταιρεία δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη, ούτε παρέχει καμία απολύτως εγγύηση για το περιεχόμενό τους. Επίσης δεν φέρει ευθύνη για τυχόν συλλογή προσωπικών πληροφοριών από αυτά. Η πρόσβαση σε αυτές τις ιστοσελίδες παραμένει στη δική σας πρωτοβουλία και ευθύνη.

Περιορισμός Ευθύνης

Σε καμία περίπτωση δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για άμεσες, έμμεσες, θετικές ή αποθετικές ζημίες ή χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης ή ζημίες οιουδήποτε είδους και από οιαδήποτε αιτία, προερχόμενες από την είσοδο σ΄αυτή την Ιστοσελίδα ή τη χρήση της.

Άρνηση Εγγύησης

Στο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο, δεν παρέχουμε οποιαδήποτε εγγύηση σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που περιλαμβάνει αυτή η Ιστοσελίδα. Όλες οι πληροφορίες, υπηρεσίες και προϊόντα παρέχονται ως έχουν, χωρίς καμία εγγύηση οποιασδήποτε μορφής.

Αποζημίωση

Συμφωνείτε να μας αποζημιώσετε για οιαδήποτε ευθύνη, απώλεια, απαίτηση και δαπάνη (συμπεριλαμβανομένων εύλογων νομικών αμοιβών) συνδέεται με την εκ μέρους σας παραβίαση αυτών των Όρων και Προϋποθέσεων.

Διάφορα

Αυτοί οι Όροι και Προϋποθέσεις περιλαμβάνουν όλους τους όρους της συμφωνίας την οποία συνάψατε μαζί μας για την εκ μέρους σας χρήση αυτής της Ιστοσελίδας. Οποιεσδήποτε άλλες γραπτές ή προφορικές δηλώσεις, καθώς επίσης δηλώσεις περιεχόμενες σε διαφημιστικά φυλλάδια ή σε οποιοδήποτε άλλο διαφημιστικό υλικό εκδοθέν από εμάς, δεν ενσωματώνονται σ΄αυτή τη συμφωνία. Η εκ μέρους σας χρήση αυτής της Ιστοσελίδας και το υλικό που φορτώνεται από αυτήν στον υπολογιστή σας καθώς και η εφαρμογή αυτών των Όρων και Προϋποθέσεων θα διέπεται και θα ερμηνεύεται σύμφωνα με τους Ελληνικούς Νόμους και θα υπάγεται στη μη αποκλειστική αρμοδιότητα των Ελληνικών Δικαστηρίων.

This website uses cookies for technical and marketing purposes. By continuing to use this website you agree upon our terms of service.